top of page

Χρηματοδότηση 1 εκατ. ευρώ για έργα αγροτικής οδοποιίας σε Λεπτοκαρυά, Σκοτίνα & Νέο Παντελεήμονα


Ενώ τον Αύγουστο οι ρυθμοί είναι καλοκαιρινοί και πιο χαλαροί, αυτές τις μέρες στο δήμο μας έρχονται συνεχείς χρηματοδοτήσεις για έργα, που σε λίγο καιρό μετά τους διαγωνισμούς θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται.

Μετά τη χρηματοδότηση με 3.000.000 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για αστικές αναπλάσεις, τώρα ήρθε η σειρά για την αγροτική οδοποιία, στην ενότητα του Ανατολικού Ολύμπου. 1.000.000 € λοιπόν από το ΥΠΑΑΤ είναι η νέα χρηματοδότηση, και συγκεκριμένα 500.000 ευρώ στην Κοινότητα Λεπτοκαρυάς και 500.000 ευρώ για τις Κοινότητες Σκοτίνας και Ν. Παντελεήμονα. Αξιοποιούμε κάθε πρόγραμμα που μας δίνει τη δυνατότητα να χρηματοδοτηθούμε για συγκεκριμένο σκοπό και να βελτιώσουμε τις υποδομές μας. Προσπαθούμε με δίκαιο και σύμμετρο τρόπο να αντιμετωπίζουμε τις πολλές ανάγκες και τα προβλήματα. Αυτήν είναι εξάλλου η ευθύνη που έχουμε απέναντι στην εμπιστοσύνη και την εντολή των δημοτών μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Γεώργιο Γεωργαντά, τον Υφυπουργό κ. Γιώργο Στύλιο και τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη για την πολύτιμη βοήθειά τους.

5 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page