Τελευταία Νέα

ΣΥΝΘΕΣΗ: Το όνομα, το έμβλημαΦίλες και φίλοι, Για να υλοποιηθούν οι προτάσεις μας χρειάζονται άνθρωποι που τις πιστεύουν και θα δουλέψουν ΜΑΖΙ γι’ αυτές, θα ΣΥΝεργαστούν. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια, έλειψε από το Δήμο μας η ομαδική δουλειά και το πνεύμα συνεργασίας.


Αντίθετα περίσσεψε το «εγώ» και η ιδιοτέλεια. Γι’αυτό λοιπόν, στο όνομα του συνδυασμού μας βάζουμε το πρόθεμα «ΣΥΝ». Γιατί «έλειψε» αυτά τα χρόνια από τον τόπο μας.


Έλειψαν η ΣΥΝεργασία, η ΣΥΝεννόηση, η ΣΥΝαπόφαση, η ΣΥΝαντίληψη. Ονομάζουμε λοιπόν τη δημοτική μας παράταξη «ΣΥΝΘΕΣΗ» γιατί εμείς πιστεύουμε στη ΣΥΝΘΕΣΗ απόψεων, στη ΣΥΝΘΕΣΗ δυνάμεων και ιδεών, προτάσεων, αξιών και προσεγγίσεων.


Βάζουμε λοιπόν το πρόθεμα «ΣΥΝ» στο λόγο μας και δεσμευόμαστε ότι αυτό το «ΣΥΝ» θα σφραγίσει και το έργο μας στη διοίκηση του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

  • ΣΥΝΘΕΣΗ, στο δήμο Δίου-Ολύμπου για να αποκτήσει βηματισμό, προοπτική, ταυτότητα.

  • ΣΥΝΘΕΣΗ προτάσεων για να ορίσουμε μαζί το μέλλον του τόπου μας.

  • ΣΥΝΘΕΣΗ δυνάμεων για να πετύχουμε την υλοποίηση τους.

Εμείς πιστεύουμε στη ΣΥΝΘΕΣΗ, γιατί αυτή είναι και η φυσιογνωμία του δήμου μας. Η περιοχή μας συνδυάζει πολλά από τα δυναμικά χαρακτηριστικά ανάπτυξης που εμείς πρέπει να συνδέσουμε και να τα συνθέσουμε, έτσι ώστε να επιτύχουμε την ισόρροπη ανάπτυξη, την ευημερία για όλους.


Αυτό είναι και το έμβλημα της δημοτικής μας παράταξης. Αποτελεί τη σύνθεση των τριών χαρακτηριστικών συμβόλων του Δήμου μας,

  • το αρχαίο θέατρο του Δίου, που είναι το πολιτιστικό μνημείο της ελληνικής αρχαιότητας

  • το κάστρο του Πλαταμώνα, που αποτελεί το αποτύπωμα της βυζαντινής μεσαιωνικής περιόδου της περιοχής, και

  • τον Όλυμπο, το «βουνό που λάμπει» κατά την ετυμολογία του, που οριοθετεί την παρολύμπια περιοχή και αγκαλιάζει όλα τα χωριά του Δήμου μας.


ΣΥΝΘΕΣΗ λοιπόν, είναι το όνομα, ΣΥΝΘΕΣΗ είναι το μεγάλο ζητούμενο, ΣΥΝΘΕΣΗ είναι η βασική προϋπόθεση για να πετύχουμε.


Το πιστεύω και σας ζητώ να το πιστέψετε κι εσείς.

Βαγγέλης Κ. Γερολιόλιος