Τελευταία Νέα

Ο Βαγγέλης Γερολιόλιος και η ΣΥΝΘΕΣΗ στο Σύλλογο Λιτοχωριτών Θεσσαλονίκης


Από το Σύλλογο των Λιτοχωριτών στη Θεσσαλονίκη έγινε σήμερα το πρωί η έναρξη των ομιλιών της προεκλογικής περιόδου για το συνδυασμό ΣΥΝΘΕΣΗ.


Στην κατάμεστη αίθουσα του ιστορικού συλλόγου είχαμε την ευκαιρία οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του συνδυασμού μας και εγώ, να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις με τα μέλη της Λιτοχωρίτικης Κοινότητας στη Θεσσαλονίκη.

Στην ομιλία που ακολούθησε, τοποθετηθήκαμε σε καίρια θέματα του Λιτοχώρου αλλά και του Δήμου ευρύτερα. Ειδικότερα επισημάνθηκαν τα άλυτα προβλήματα της καθημερινότητας των τελευταίων ετών, όπως είναι η αποκομιδή των απορριμάτων, η έλλειψη χώρων στάθμευσης και η τραγική έλλειψη συντήρησης του διυλιστηρίου νερού.


Υπογραμμίστηκε το γεγονός ότι την τελευταία πενταετία κανένα μεγάλο έργο υποδομής στο Λιτόχωρο δεν απασχόλησε την δημοτική αρχή, η οποία αναλώνεται σε μερικές ασφαλτοστρώσεις της τελευταίας στιγμής και σε ρουσφετολογικές τακτοποιήσεις «ημετέρων».


Έγινε αναφορά στο ζήτημα της μεταγραφής των 13.500 στρεμμάτων καθώς και στη ΔΕΑΔΟ, την δημοτική επιχείρηση που σήμερα καρκινοβατεί εξαιτίας των προβλημάτων που συσσώρευσε η κακή διοίκηση.


Στη συνέχεια αναπτύχθηκαν επιγραμματικά οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού μας και παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου για τη θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία που μας επιφύλαξαν.


#geroliolios #synthesi #syllogos_litoxoriton_thessalonikis