Τελευταία Νέα

Συγχαρητήρια σε ΑΕ Καρίτσας για την άνοδο στα Εθνικά Πρωταθλήματα & Δία Δίου για τη δυνατή διαδρομή


Ο υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Δίου – Ολύμπου και επικεφαλής του συνδυασμού ΣΥΝΘΕΣΗ Βαγγέλης Γερολιόλιος συγχαίρει θερμά την ποδοσφαιρική ομάδα της Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ για την επάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας και την άνοδό της στα Εθνικά Πρωταθλήματα.

Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση, σε όλο το επιτελείο του σωματείου αλλά και στους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας σε όλη αυτή την πορεία.

Είναι αξιοσημείωτο και πρέπει να επισημανθεί ότι η φετινή αγωνιστική περίοδος ανήκει δικαιωματικά στον Δήμο Δίου – Ολύμπου, δεδομένου ότι οι δύο εκπρόσωποι του, Α.Ε ΚΑΡΙΤΣΑΣ και ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ αναμετρήθηκαν στον τελικό των Πλέι Οφ του Πρωταθλήματος Α’ Ερασιτεχνικής περιόδου 2018 - 2019.

Το παραπάνω θετικό γεγονός καθιστά αναγκαία την ειλικρινή συνεργασία των ποδοσφαιρικών σωματείων του Δήμου μας με καλή θέληση και με την αρωγή της Δημοτικής αρχής, για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου σε διαδημοτικό επίπεδο.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στον φιναλίστ του πρωταθλήματος ΔΙΑ ΔΙΟΥ για το αγωνιστικό πνεύμα που επέδειξε, σε συνδυασμό με την επίμονη προσπάθεια, η οποία τον έφερε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος.

Τέλος τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ Πιερίας, για την άψογη διοργάνωση των φετινών πρωταθλημάτων.


#geroliolios #synthesi #aekaritsas #diasdiou