top of page

Πρώτη συνάντηση με τους αναδόχους της εκπόνησης μελέτης του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Ε.Π.Σ.) των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου μας



Συναντηθήκαμε σήμερα με τους αναδόχους της εκπόνησης μελέτης του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Ε.Π.Σ.) των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου μας, Consortis, Σαμαράς & Συνεργάτες Α.Ε. και Δίκτυο Α.Ε., μετά από υπογραφή της αντίστοιχης σύμβασης με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος.


Η συνάντησή μας αφορούσε την πρώτη ενημέρωση σχετικά με το πλαίσιο του Προγράμματος Πολεοδομικών Μεταρρυθμίσεων "Κωνσταντίνος Δοξιάδης". Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Γενική Γραμματέας του Δήμου, Ελένη Τσιφοδήμου, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού & Ανάπτυξης, Δημήτρης Πατσιαρίκας και ο πολιτικός μηχανικός της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, Γιάννης Στοΐτσης.


Ξεκίνησε λοιπόν η διαδικασία εκπόνησης μελετών των Τοπικών και Ειδικών Πολεοδομικών Σχεδίων, που για πολλά χρόνια περιμένουμε . Χρήσεις γης και πολλές άλλες σημαντικές παρεμβάσεις θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να οργανωθεί και να αναπτυχθεί ο Δήμος μας τα επόμενα χρόνια. Πάντα λειτουργώντας στο περιβάλλον του νόμου.


Πρόκειται για ένα καινοτόμο και φιλόδοξο πρόγραμμα, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας και αντιμετωπίζει μια σειρά από χρόνια αστικά προβλήματα.


Σύντομα το θέμα θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, αφού πρώτα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.


6 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page