Τελευταία Νέα

Παρουσίαση υποψηφίων συμβούλων Δίου-Ολύμπου του συνδυασμού του Βαγγέλη Γερολιόλιου "ΣΥΝΘΕΣΗ"


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ


Η παρουσίαση των 95 πρώτων υποψηφίων συμβούλων Δίου-Ολύμπου του συνδυασμού "ΣΥΝΘΕΣΗ" του Βαγγέλη Γερολιόλιου έγινε μαζί με την παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού στο ξενοδοχείο Poseidon Palace στην Λεπτοκαρυά την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.


Κατά την παρουσίασή τους ο Βαγγέλης Γερολιόλιος τόνισε πως πρόκειται για ανθρώπους νέους, αισιόδοξους, με κοινωνικό αποτύπωμα θετικό, διαπιστωμένη επιστημονική και επαγγελματική επάρκεια και διάθεση προσφοράς, που εκπροσωπούν όλα τα χωριά του Δήμου.
Στην εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος και του συνδυασμού του Βαγγέλη Γερολιόλιου παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Πιερίας και υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Κ. Κουκοδήμος, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σ. Μαυρίδου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Α. Αγγέλου, Α. Τζιόβας και Δ. Τσιμήτρης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Η. Χατζηχριστοδούλου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης Α. Μυστρίδης, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ε. Ξυπτερά, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ηλίας Παπανικολάου, οι πολιτευτές Θ. Τόνας, Στ. Μαντουλίδου, οι πρώην δήμαρχοι Α. Τσιφοδήμος και Γ. Παπαθανασίου ο πρώην Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. Ι. Μπόντης και ο πρώην βουλευτής Θ. Μήτρας.


#synthesi #geroliolios