top of page

Έλενα Κουκάρα, Ζήσης Κωστόπουλος, Σωτήρης Σελιώνης & Σάκης Σιαμήτρας: υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι

Έγινε ενημέρωση: 9 Μαρ 2023



Γνωριμία με τους υποψηφίους. Η Έλενα Κουκάρα, ο Ζήσης Κωστόπουλος, ο Σωτήρης Σελιώνης και ο Σάκης Σιαμήτρας από τη Λεπτοκαρυά είναι από σήμερα τα νέα μέλη της ΣΥΝθεσης και θα είναι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Έλενα Κουκάρα, ελεύθερη επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στη Λεπτοκαρυά, είναι μία δραστήρια νέα μητέρα, με ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα. Διετέλεσε πρόεδρος και ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Λεπτοκαρυάς και έχει ιδία αντίληψη των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι νέοι γονείς στον τόπο της. Παράλληλα έχει πλούσια εθελοντική δράση και παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου.


Ο Ζήσης Κωστόπουλος, ελεύθερος επαγγελματίας, διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΑΜΣ Όλυμπος Λεπτοκαρυάς», είναι ένας συνδημότης, που η προθυμία και η δοτικότητά του είναι ισχυρές παρακαταθήκες για τον τόπο όπου ζει και εργάζεται. Ο Ζήσης είναι επίσης μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών (ΣΕΟ) Λεπτοκαρυάς.


Ο Σωτήρης Σελιώνης, αστυνομικός, εργάζεται στο Α.Τ. Δίου-Ολύμπου στο Λιτόχωρο. Ο Σωτήρης έχει ενεργή κοινωνική παρουσία τόσο στη Λεπτοκαρυά όσο και στο σύνολο του Δήμου. Δραστήριος και φιλότιμος νέος με γνώση των προβλημάτων που απασχολούν την καθημερινότητα των δημοτών.


Ο Σάκης Σιαμήτρας, μέλος του τοπικού συμβουλίου της Κοινότητας Λεπτοκαρυάς, είναι ένας συνδημότης μας που προσφέρει ήδη τις υπηρεσίες του στην κοινότητα και είναι παρών όπου χρειάζεται, φιλότιμος και εργατικός. Σημαντική παράλληλα είναι η προσφορά του ως εθελοντής πυροσβέστης.


Τέσσερις νέοι άνθρωποι, με αγάπη για τον τόπο τους και διάθεση να εργαστούν και να προσφέρουν, ανήκουν πλέον στην οικογένεια της ΣΥΝθεσης.


Τους εύχομαι δύναμη και επιτυχία στην κοινή μας πορεία.

25 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page