Τελευταία Νέα

Η ΣΥΝΘΕΣΗ στο Δίον (πρώτη προεκλογική ομιλία & παρουσίαση υποψηφίων τοπικών συμβούλων)Από την ιστορική έδρα του Δήμου, το Δίον, ξεκινήσαμε την Παρασκευή 10 Μαΐου τις ομιλίες της προεκλογικής περιόδου, σηματοδοτώντας έτσι τη βαρύτητα που δίνει η δημοτική μας παράταξη στην περιοχή, που έχει ταυτίσει το όνομά της με την ίδια την ιστορία.

Βασικός μας στόχος ήταν η ανάπτυξη του προγράμματος και των βασικών προτεραιοτήτων της ΣΥΝΘΕΣΗΣ για τη δημοτική ενότητα Δίου.

Έγινε εκτενής αναφορά στην εγκατάλειψη που βιώνουν χρόνια τώρα όλες οι κοινότητες του δήμου, εξαιτίας της κακής δημαρχιακής θητείας, που χαρακτηρίζεται από απουσία οράματος, προγράμματος και συγκροτημένου σχεδίου για την κάλυψη των σημαντικών αναγκών κάθε περιοχής.

Τονίσαμε το γεγονός ότι


«O τόπος μας έχει ιστορία μακραίωνη, εύφορη γη, φυσική ομορφιά και άξιους και εργατικούς ανθρώπους. Αυτά τα χαρακτηριστικά, εμείς, σκοπεύουμε να τα αναδείξουμε, πρέπει να τα αξιοποιήσουμε. Πρέπει και θα το κάνουμενα βελτιώσουμε το επίπεδο ζωής και εργασίας των δημοτών, πρέπει να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας, πρέπει να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες συνθήκες, ώστε ο τόπος αυτός να μην έχει μόνο σπουδαία ιστορία, να μην είναι περήφανος μόνο για το παρελθόν του, ΑΛΛΑ να διαμορφώσει ένα παραγωγικό παρόν και να βάλει τις βάσεις για ένα ευοίωνο μέλλον».

Στη συνέχεια παρουσιάσαμε το πρόγραμμα του συνδυασμού για τη δημοτική ενότητα Δίου, προτάσσοντας τη μελέτη διαχείρισης επισκεπτών του Δίου για τον αρχαιολογικό χώρο, τον καθαρισμό ρεμάτων, την αντιπλημμυρική θωράκιση, την ενίσχυση των υποδομών καθαριότητας, σήμανσης, ασφαλτοστρώσεων, αθλητικών χώρων.

Η ομιλία έκλεισε με την παρουσίαση των ψηφοδελτίων για το Δημοτικό Συμβούλιο και για το Τοπικό Συμβούλιο Δίου .


#geroliolios #synthesi #dion_olympos #dion