top of page

Συναντήσεις στην Αθήνα με τον υπουργό Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιο και την υφυπουργό Ανάπτυξης, Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, για θέματα του Δήμου

Εικόνα συγγραφέα: ΣΥΝΘΕΣΗΣΥΝΘΕΣΗ


Συναντήθηκα σήμερα με τον υπουργό Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιο, και συζητήσαμε ζητήματα του Δήμου μας, και ιδιαίτερα για τις καταστροφές που προκλήθηκαν κατά την πρόσφατη κακοκαιρία. Στο πρόσωπο του κ. Λιβάνιου συναντούμε πάντα δεκτικότητα και κατανόηση. Αποδεδειγμένα στέκεται αρωγός στις δυσκολίες που παρουσιάζονται.

Επισκέφτηκα επίσης την υφυπουργό Ανάπτυξης, Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, στο υπουργείο Ανάπτυξης, όπου κουβεντιάσαμε θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς της, για τον Δήμο μας. Με την υφυπουργό βέβαια έχουμε τη δυνατότητα να τα λέμε πιο τακτικά στην Πιερία. Εξάλλου, γνωρίζει τον Δήμο μας καλά και βοηθάει πάντα όταν της ζητηθεί.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page