Τελευταία Νέα

Ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση του Α.Τ. Δίου-Ολύμπου σε νέο κτίριο, δίπλα στο Δημαρχείο ΛιτοχώρουΓια τουλάχιστον τριάντα χρόνια ήταν ζητούμενο. Σήμερα είναι πραγματικότητα. Το Αστυνομικό Τμήμα Δίου Ολύμπου μετεγκαταστάθηκε στο νέο του χώρο, στο Δημαρχείο, στο Λιτόχωρο, μέχρι να κατασκευαστεί από την Πολιτεία το νέο κτίριο, σε έκταση στην είσοδο του οικισμού.

Ανοίγει έτσι ο δρόμος για να περάσουμε στη δεύτερη φάση. Έχουμε αιτηθεί στο Υπουργείο Οικονομικών, στο οποίο ανήκει από το 1955 το οικόπεδο που στέγαζε μέχρι τώρα το Αστυνομικό Τμήμα, την παραχώρησή του, ώστε να προχωρήσουμε στην κατεδάφιση του παλιού κτιρίου και να αναπλάσουμε την είσοδο προς τον Όλυμπο.

Σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια συνέβαλαν πολλοί. Ευχαριστούμε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Michalis Chrisochoidis, τον βουλευτή Πιερίας κ. Fontas Baraliakos, τον πρόεδρο της Κοινότητας Λιτοχώρου και Αντιστράτηγο ε.α., επίτιμο Επιτελάρχη ΕΛΑΣ κ. Στράτο Κυριακάκη, και τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας κ. Georgios Tzimas. Η συλλογική προσπάθεια έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προχωρούμε.