ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ (banner).png

Κοινότητα Λιτοχώρου

 

Μόσχοβας Απόστολος του Νικολάου

Γεννήθηκα το 1971 στη Νέα Υόρκη και το 1978 επιστρέψαμε με την οικογένειά μου στο τόπο καταγωγής μας, το Λιτόχωρο. Γονείς μου είναι ο Νίκος και η Σταματία Μόσχοβα και έχω δύο μικρότερους αδελφούς, τον Κώστα και τον Γιάννη. Είμαι παντρεμένος με την επίσης Λιτοχωρίτισσα Ιωάννα Σάλτα, υπάλληλο στην Διεύθυνση Β’θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και έχουμε ένα δεκατετράχρονο γιο, τον Νικόλα.

Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Λιτοχώρου το 1989. Το 1994 προσλήφθηκα στην Τράπεζα Εργασίας (μετέπειτα Eurobank) στην Κατερίνη όπου ως το 2001 εργάστηκα στο τμήμα Εισαγωγών/Εξαγωγών και Συναλλάγματος και κατόπιν ως ταμίας. Μετά την συνταξιοδότησή μου το 2008, διαμένω μόνιμα στην Κατερίνη. Από το 2010 ασχολούμαι ενεργά με την Τοξοβολία. Υπήρξα μέλος της Εθνικής Ομάδας Εαομ-ΑμεΑ κα Πρωταθλητής Ελλάδος τα έτη 2012, 2013 και 2018. Είμαι εκπαιδευτής τοξοβολίας WA Level 1. Από το 2016 είμαι γενικός γραμματέας της Τοπ. Επιτροπής Βορ. Ελλάδος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας συμμετέχοντας στην διοργάνωση αγώνων, σεμιναρίων, αναπτυξιακών προγραμμάτων και άλλων δράσεων.

Αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Βαγγέλη Γερολιόλιου για συμμετοχή μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές με την επιθυμία και την πεποίθηση ότι μπορώ να συνδράμω την αξιόλογη ομάδα της ΣΥΝΘΕΣΗΣ στην αλλαγή και ανάδειξη του τόπου μας και στην βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Μετά από ατύχημα που είχα το 1997, κινούμαι με αναπηρικό αμαξίδιο και έχω προσωπική εμπειρία των δυσκολιών της καθημερινότητας καθώς και των αλλαγών και λύσεων που επιβάλλεται να γίνουν για να δοθεί η δυνατότητα ισότιμης πρόσβασης και συμμετοχής των συνανθρώπων μας με κινητικά και αισθητηριακά προβλήματα σε όλες τις εκφάνσεις μίας λειτουργικής κοινωνίας (κέντρα αποφάσεων, υπηρεσίες, άθληση, πολιτισμό, διασκέδαση, κτλ).

CV.png