ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ (banner).png

Κοινότητα Λιτοχώρου

Κολωνιάρη Νικόλαος του Δημητρίου

Γεννήθηκα τον Οκτώβριο του 1982 στο Λιτόχωρο. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στη Γλωσσολογία. Από το 2006, μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων, εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα ως φροντιστής φιλόλογος. Παράλληλα ασχολούμαι με τη δακτυλογράφηση, διόρθωση και επιμέλεια κειμένων.
Στα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά μου συγκαταλέγονται η μελέτη και καταγραφή του παραδοσιακού βίου του Λιτοχώρου και γενικότερα του λαϊκού μας πολιτισμού.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014 έθεσα υποψηφιότητα στο «Συνδυασμό Ευθύνης» του αείμνηστου Γεωργίου Φαρμάκη και εξελέγην τοπικός σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου.
Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με το Συνδυασμό «ΣΥΝΘΕΣΗ» του Βαγγέλη Γερολιόλιου, έχοντας και πάλι ως γνώμονα τη διάθεση για προσφορά στον τόπο αυτό, όπου ζω, εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι καθημερινά, και βασικό στόχο την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος, μια καλύτερης καθημερινότητας για όλους μας, γιατί μας αξίζει.

φωτογραφία κάρτας 1.jpg