top of page
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ (banner).png

Κοινότητα Λιτοχώρου

Κολωνιάρη - Γκεβεζούδη Βενετία του Γεράσιμου

Γεννήθηκα  στο Λιτόχωρο  - από Λιτοχωρίτες γονείς - όπου και κατοικώ μόνιμα. Είμαι παντρεμένη με δύο ενήλικα παιδιά (κόρη - γιο), που μετά τις σπουδές τους έφυγαν στην Αμερική,όπου είναι και τα δύο μου αδέλφια.

       Σπούδασα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από όπου πήρα δύο πτυχία, του Βιολόγου και του Οικονομολόγου. Επίσης είμαι πτυχιούχος τριών ξένων γλωσσών (Αγγλικά - Γερμανικά - Ιταλικά). Αμέσως μετά τις σπουδές μου, δούλεψα για ένα χρόνο στο Υπουργείο Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, αποσπασμένη στην Πιερία ως οικολόγος - περιβαλλοντολόγος για την κατάρτιση πενταετούς προγράμματος. Για οικογενειακούς λόγους αποχώρησα και έδωσα εξετάσεις στην Εθνική Τράπεζα όπου αρίστευσα και διορίστηκα στην Εθνική Τράπεζα Κατερίνης. Υπηρέτησα για 22 χρόνια, από όπου αποχώρησα με εθελουσία φτάνοντας μέχρι το βαθμό Υποδιευθύντριας, και παρακολουθώντας πολλά σεμινάρια και ημερίδες οικονομικού περιεχομένου .Στη συνέχεια δούλεψα για δύο χρόνια στην εταιρεία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ,στο λογιστήριο ως υπεύθυνη όλων των συναλλαγών τους με τις Τράπεζες. Είμαι επίσης κάτοχος Διεθνούς Διπλώματος για τα ταξίδια και τον τουρισμό από την VELLUM  και δούλεψα  για τρία περίπου χρόνια σε γραφείο  εναλλακτικού τουρισμού, φέρνοντας μαθητές Λυκείων από την Ευρώπη για εκπαιδευτικές εκδρομές εστιάζοντας στις πολιτιστικές και φυσιολατρικές δραστηριότητες.

      Συγχρόνως παρακολούθησα το πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης του Υπουργείου Εργασίας,  από όπου πήρα το ανάλογο δίπλωμα  και εντάχθηκα  στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών Ενηλίκων του ΕΚΕΠΙΣ για δύο ειδικότητες, ως Οικονομολόγου και ως Βιολόγου-Περιβαλλοντολόγου. Έτσι εργάζομαι παράλληλα ως καθηγήτρια σε ενισχυτικές τάξεις Γ΄Λυκείου και στα ΙΕΚ  και ΚΕΚ (ινστιτούτα και κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης) Κατερίνης και γενικά κάνω μαθήματα και στις δύο ειδικότητες.

      Χόμπι μου είναι το διάβασμα και η πεζοπορία στη φύση. Είμαι πιστοποιημένη στις Α΄Βοήθειες από την Ομάδα Διάσωσης Πιερίας και επίσης Γενική Γραμματέας του Φυσιολατρικού Συλλόγου Λιτοχώρου (πρώην ΣΕΟ Λιτοχώρου).

Αποφάσισα να στηρίξω τον Βαγγέλη Γερολιόλιο και να απαντήσω θετικά στην πρόταση που μου έκανε, για τους εξής λόγους:

1. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι γνωρίζω χρόνια τον ίδιο και την οικογένειά του.Πρόκειται για ηθικό, τίμιο, εργατικό οικογενειάρχη με τις ανάλογες γνώσεις και εμπειρίες, έχει όραμα, είναι ηγέτης και πιστεύω ότι είναι ακριβώς ο άνθρωπος που χρειάζεται ο δήμος μας.

2. Ο συνδυασμός του περιλαμβάνει πολλά νέα ηθικά και εργατικά άτομα με τα ανάλογα προσόντα, που πιστεύω ότι είναι καιρός να αναλάβουν τα ηνία και να προσφέρουν επιτέλους με τις γνώσεις τους σ΄αυτόν τον παραμελημένο τόπο.

3. Από τη μεριά μου πιστεύω ότι έχω πλέον αρκετό χρόνο και γνώσεις, αλλά κυρίως πολλή διάθεση και  θέληση να συνεισφέρω από οποιαδήποτε θέση και ρόλο, για να κάνουμε πάλι το δήμο μας σπουδαίο, δυνατό και  επιτυχημένο, με αποτέλεσμα να βοηθηθούν  άμεσα όλοι οι δημότες του.

      Ελάτε λοιπόν μαζί μας, πέρα από κόμματα και μικροπολιτικές, να στηρίξουμε και να πετύχουμε την πολυπόθητη ανάπτυξη που θα φέρει την ευημερία για όλους, αλλά και για τον καθένα ατομικά. Έχουμε ανάγκη  από την κάθε ψήφο, δεν μας περισσεύει κανείς  και υποσχόμαστε, ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει έτοιμους να ακούσουμε και να φροντίσουμε να λύσουμε τα προβλήματα του δήμου, αλλά και του καθενός προσωπικά, έτσι ώστε το γενικό καλό να φέρει το ατομικό και το αντίστροφο. 

ΦΩΤΟ-ΒΕΝΕΤΙΑ.JPG
bottom of page