ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ (banner).png

Κοινότητα Κονταριώτισσας

Νάτσιου- Μητσιμπόνα Παρασκευή του Δημητρίου

Γεννήθηκα στην Κολωνία της Γερμανίας και κατάγομαι από την Κονταριώτισσα Πιερίας. Οι γονείς μου είναι ο Δημήτριος και η Αικατερίνη Νάτσιου, το γένος Καραμήτσιου, οικονομικοί μετανάστες αρχικά και αργότερα αγρότες καλλιέργειας καπνού, με τη βοήθεια μόνο των μελών της οικογένειας. Αποφοίτησα από το Γενικό
Λύκειο Κονταριώτισσας. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου και εργάζομαι στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Γνωρίζω τη Σερβοκροατική γλώσσα.
Συμμετείχα σε πολυάριθμα σεμινάρια και επιμορφωτικές ημερίδες που αφορούν θέματα Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, Παραδοσιακών χορών, Πληροφορικής, Τραυματολογίας και Πρώτων βοηθειών. Δραστηριοποιούμαι ενεργά στους παρακάτω συλλόγους: 
 Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου
 Πολιτιστικό Σύλλογο Κονταριώτισσας «ΠΙΕΡΕΣ»
 Σύλλογο Αιμοδοσίας  Κονταριώτισσας
 Σύλλογο Μικρασιατών Πιερίας
 Εστία Πιερίδων Μουσών
Είμαι παντρεμένη με τον Αντώνη Μητσιμπόνα, ελεύθερο επαγγελματία, με τον οποίο απέκτησα δύο γιούς, τον Κωνσταντίνο -  μεταπτυχιακό φοιτητή του Leeds Beckett University -και τον Δημήτρη- τεταρτοετή φοιτητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Η ενασχόληση μου με την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το 2014, με την εκλογή μου στη θέση της Προέδρου  της Τοπικής Κοινότητας Κονταριώτισσας, θέση στην οποία υπηρετώ έως σήμερα. Καταθέτω την υποψηφιότητά μου για το τοπικό συμβούλιο Κονταριώτισσας με το συνδυασμό ΣΥΝΘΕΣΗ - επικεφαλής του οποίου είναι ο Βαγγέλης Γερολιόλιος - διότι, γνωρίζοντας τα προβλήματα του τόπου μου, έχω την εμπειρία και τη διάθεση να συνεχίσω να αγωνίζομαι με ευσυνειδησία και ανιδιοτέλεια για την επίλυσή τους!

Electioneering-Natsiou.png