ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ (banner).png

Κοινότητα Δίου

Μπεκιάρη Μαρία του Αλέξανδρου

Το 1970 γεννήθηκα στην Κατερίνη.

Το 1987 αποφοίτησα από το Λύκειο Κονταριώτισσας. Από το 1993 εργάζομαι στο δημόσιο τομέα, στον οποίο αρχικά προσλήφθηκα ως πολιτικό προσωπικό, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Το 2008 έκανα μετάταξη στη Νομαρχία Πιερίας, όπου εργάστηκα ως γραμματέας του Νομάρχη Πιερίας και στη συνέχεια ως γραμματέας του Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας. Από το 2014 και εξής, εργάζομαι στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Υπήρξα πάντα ενεργή στα κοινά με συμμετοχή και άποψη. Είμαι μέλος του συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στον οποίο, εκλέχθηκα ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στις προηγούμενες εκλογές. Αποτελώ μέλος επιτροπών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Με γνώμονα λοιπόν, τις δια ζώσης γνώσεις μου στην τοπική αυτοδιοίκηση και στα υπάρχοντα προβλήματα του τόπου μας, αποφάσισα πως το επόμενο μου βήμα, είναι να συμμετάσχω ενεργά στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό ΣΥΝΘΕΣΗ του Βαγγέλη Γερολιόλιου.

Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Ευθυμιάδη, ιδιωτικό υπάλληλο και έχουμε δυο γιους. Ο πρώτος μας γιος είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο δεύτερος απόφοιτος Μαγειρικής Σχολής.

Mpekiari.jpg